Uslovi korišćenja

Ovom veb stranicom upravlja Milevka Glišovic PR Modni studio DONATEA, Beograd. U celom tekstu, termini “mi”, “mi” i “naši” odnose se na Milevka Glišović PR Fashion Studio DONATEA, Beograd. Milevka Glišović PR Fashion Studio DONATEA nudi ovu veb stranicu, uključujući sve informacije, alate i usluge dostupne na ovom sajtu korisnicima, uslovljene prihvatanjem svih uslova, pravila i napomena navedenih ovdje.

Posetom našem sajtu i / ili kupovinom nečega od nas, vi se uključite u naš “Servis” i slažete se da budete obavezni sledećim uslovima i odredbama (“Uslovi korišćenja usluge”, “Uslovi”), uključujući i te dodatne uslove i odredbe ovde navedene i / ili dostupne putem linka. Ovi uslovi korišćenja važe za sve korisnike sajta, uključujući bez ograničenja korisnike koji su pretraživači, prodavci, kupci, trgovci i / ili doprinosioci sadržaja.

Molimo pažljivo pročitajte ove Uslove korišćenja pre pristupanja ili korišćenja naše veb stranice. Pristupanjem ili korišćenjem bilo kog dela sajta, slažete se da ćete biti obavezni ovim Uslovima usluge. Ako se ne slažete sa svim odredbama i uslovima ovog ugovora, onda ne možete pristupiti veb stranici ili koristiti bilo kakve usluge. Ako se ovi uslovi usluge smatraju ponudom, prihvatanje je izričito ograničeno na ove Uslove korišćenja.

Sve nove funkcije ili alati koji se dodaju u trenutnu prodavnicu takođe će biti predmet uslova korišćenja usluge. Možete pregledati najnoviju verziju Uslova usluge u bilo kom trenutku na ovoj stranici. Zadržavamo pravo da ažuriramo, promenimo ili zamenimo bilo koji deo ovih Uslova korišćenja tako što objavljujemo ispravke i / ili promene na našoj veb lokaciji. Vaša je odgovornost da redovno proveravate ovu stranicu za promjene. Vaš nastavak korišćenja ili pristupa veb lokaciji nakon objavljivanja bilo kakvih promena predstavlja prihvatanje tih promjena.

DEO 1 – Uslovi E-prodavnice

Prihvatanjem ovih Uslova pružanja usluga, vi tvrdite da ste punoletni u vašoj državi ili pokrajini prebivališta ili da ste punoletni u vašoj državi ili pokrajini prebivališta i da ste nam dali saglasnost da dopustite bilo kojim vašim maloletnim zavisnicima da koriste ovu veb lokaciju.
Ne smete da koristite naše proizvode za bilo kakvu nezakonitu ili neovlašćenu svrhu niti možete, u upotrebi Službe, kršiti bilo koji zakon u vašoj nadležnosti (uključujući, ali ne ograničavajući se na zakone o autorskim pravima).
Ne smijete prenijeti crve ili viruse ili bilo koji kod destruktivne prirode.
Kršenje bilo kog od ovih uslova rezultirat će trenutnim prekidom vaših Usluga.

DEO 2 – OPŠTI USLOVI

Zadržavamo pravo odbijanja usluge bilo kome iz bilo kog razloga u bilo koje vrijeme.
Shvatate da se vaš sadržaj (ne uključujući informacije o kreditnoj kartici) može preneti nešifriranim i uključiti (a) prenose preko različitih mreža; i (b) izmene koje se prilagođavaju tehničkim zahtevima povezanih mreža ili uređaja. Informacije o kreditnoj kartici su uvek šifrovane tokom prenosa preko mreža. Slažete se da ne reprodukujete, duplirate, kopirate, prodate, preprodate ili eksploatišete bilo koji deo Službe, korišćenje Službe ili pristup Uslugi ili bilo kom kontaktu na veb stranici preko koje se usluga pruža, bez izričitog pismenog odobrenja.
Naslovi korišćeni u ovom ugovoru uključeni su samo za pogodnost i neće ograničiti ili na drugi način uticati na ove uslove.

DEO 3 – tačnost, potpunost i aktuelnost informacija

Mi nismo odgovorni da li informacije dostupne na ovom sajtu nisu tačne, potpune ili aktuelne. Materijal na ovom sajtu je samo za opštu informaciju i ne treba se oslanjati ili koristiti kao jedini osnov za donošenje odluka bez konsultacija sa osnovnim, tačnijim, potpunijim ili pravovremnijim izvorima informacija. Oslanjanje na materijal na ovoj stranici je na sopstveni rizik.
Ova stranica može sadržavati određene istorijske informacije. Istorijske informacije, nužno, nisu aktuelne i predviđene su samo za vašu referencu. Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove stranice u bilo koje vrijeme, ali mi nemamo obavezu da ažuriramo bilo koju informaciju na našoj veb lokaciji. Slažete se da je vaša odgovornost da pratite promjene na našoj stranici.

DEO 4 – MODIFIKACIJE ZA SERVISA I CENA

Cene naših proizvoda mogu se promeniti bez prethodne najave.
Zadržavamo pravo u bilo kom trenutku da menjamo ili prekinemo uslugu (ili bilo koji deo ili njegov sadržaj) bez obaveštenja u bilo koje vreme. Mi nećemo biti odgovorni prema vama ili nekom trećem licu za bilo kakve izmene, promjene cijena, ukidanje ili prekid Usluga.

DEO 5 – PROIZVODI ILI USLUGE

Određeni proizvodi mogu biti dostupni isključivo putem interneta putem veb stranice. Ovi proizvodi mogu imati ograničene količine i podležu povratku ili razmeni samo prema našoj politici povraćaja.
Trudili smo se da pokažemo što preciznije boje i slike naših proizvoda koji se pojavljuju u prodavnici. Ne možemo garantovati da će ekran vašeg računara prikazati bilo koju boju tačno.
Zadržavamo pravo, ali nismo obavezni da ograničimo prodaju naših proizvoda ili usluga bilo kojoj osobi, geografskoj regiji ili nadležnosti. Ovo pravo možemo iskoristiti od slučaja do slučaja. Zadržavamo pravo ograničavanja količine bilo kojih proizvoda ili usluga koje nudimo. Svi opisi proizvoda ili cena proizvoda se mogu promeniti u bilo kom trenutku bez prethodne najave, po sopstvenom nahođenju. Zadržavamo pravo da u svakom trenutku prekinemo bilo koji proizvod. Svaka ponuda za bilo koji proizvod ili uslugu napravljen na ovom sajtu je nevažeća tamo gde je zabranjeno.

DEO 6 – Isporuka proizvoda

Kada izaberete način plaćanja direktna uplata na tekući račun (uplatu preko e-bankinga ili uplatnicom u pošti/banci) poštarina je besplatna. Tada se isporuka vrši preko postexpresa, ili preko naših kurira ukoliko se nalazite na užem delu Beograda.

Kada se odlučite za plaćanje pouzećem isporuku vršimo isključivo preko postxpresa. Odmah vam je iskazana visina poštarine na osnovu proizvoda u korpi. Plaćanje pouzećem je moguće od 770 din do iznosa 5200 din, svaki iznos preko ili ispod toga je neophodna prvo uplata na račun. (Opcija direktna uplata putem e-bankinga ili uplatnicom u pošti/banci). Preko iznosa 5200 din tj uplatom na tekući račun firme poštarina je besplatna.

DEO 7 – Tačnost podataka za naplatu i informacija o nalogu

Zadržavamo pravo da odbijemo bilo koji nalog koji nam postavite kod nas. Možemo, po sopstvenom nahođenju, ograničiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po domaćinstvu ili po porudžbini. Ova ograničenja mogu uključivati porudžbine postavljene od ili pod istim korisničkim računom, istom kreditnom karticom i / ili nalozima koja koriste istu adresu za obračun i / ili dostavljanje. U slučaju da izvršimo izmenu ili otkazanje naloga, mi ćemo pokušati da vas obavestimo tako što ćete kontaktirati e-mail i / ili adresu za plaćanje / telefon koji ste dali u trenutku izvršenja narudžbine.
Slažete se da pružite aktuelne, potpune i tačne informacije o kupovini i nalogu za sve kupovine u našoj prodavnici. Slažete se da odmah ažurirate svoj nalog i druge informacije, uključujući vašu e-adresu i brojeve kreditnih kartica i datume isteka, kako bismo mogli obaviti transakcije i kontaktirati vas po potrebi.

DEO 8 – OPCIONALNI ALATI

Možemo vam pružiti pristup alatima trećih lica, nad kojima nismo pratili niti imali nikakvu kontrolu niti ulaz.
Slažete se da vam pružimo pristup takvim alatima “onakva kakva je” i “kako je dostupno” bez ikakvih garancija, zastupanja ili uslova bilo koje vrste i bez ikakvog odobrenja. Nećemo imati nikakvu odgovornost u vezi sa vašim korišćenjem opcionalnih alatki trećih strana ili u vezi sa njima.
Bilo kakva upotreba opcionalnih alata ponuđenih putem sajta je u potpunosti na sopstveni rizik i diskreciono pravo, a vi trebate osigurati da ste upoznati i odobravate uslove o kojima alati pružaju relevantni treći provajderi.
Takođe možemo, u budućnosti, ponuditi nove usluge i / ili funkcije putem veb sajta (uključujući izdavanje novih alata i resursa). Takve nove funkcije i / ili usluge takođe će biti predmet ovih Uslova korišćenja.

DEO 9 – LINKOVI TREĆE STRANE

Određeni sadržaj, proizvodi i usluge dostupni preko naše usluge mogu uključivati materijale od trećih strana.
Linkovi nezavisnih proizvođača na ovoj veb lokaciji mogu vas usmeriti na veb lokacije trećih lica koja nisu povezana sa nama. Mi nismo odgovorni za ispitivanje ili procenu sadržaja ili tačnosti i ne garantujemo i neće imati nikakvu odgovornost ili odgovornost za bilo koji materijal treće strane ili veb stranice, ili za bilo koji drugi materijal, proizvode ili usluge trećih strana.
Mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu ili štetu vezanu za kupovinu ili upotrebu roba, usluga, resursa, sadržaja ili bilo koje druge transakcije u vezi sa bilo kojim trećim stranama. Molimo pažljivo pregledajte smernice i prakse treće strane i obavezno ih razumite pre nego što se uključite u bilo koju transakciju. Žalbe, tvrdnje, zabrinutost ili pitanja koja se odnose na proizvode treće strane treba uputiti trećoj strani.

DEO 10 – KOMENTARI ZA UPOTREBU, REFERENDUM I DRUGI PODNESCI

Ako po našem zahtevu pošaljete određene konkretne podneske (na primjer prijave takmičenja) ili bez zahtjeva od nas vi šaljete kreativne ideje, sugestije, predloge, planove ili druge materijale, bilo online, putem e-pošte, poštom ili na drugi način (kolektivno, ‘komentari’), slažete se da u bilo kom trenutku, bez ograničenja, možemo uređivati, kopirati, objavljivati, distribuirati, prevođivati i na drugi način koristiti u bilo kom mediju sve komentare koje nam proslijedite. Mi smo i neće biti obavezni (1) da održavamo komentare u povjerenju; (2) da plati kompenzaciju za bilo koji komentar; ili (3) da odgovori na bilo koji komentar.
Možda, ali nemamo nikakvu obavezu da pratimo, uređujemo ili uklanjamo sadržaj koji smo odredili po našem isključivom izboru, je nezakonit, uvredljiv, preteći, klevetnički, klevetnički, pornografski, opscen ili na neki drugi način neprihvatljiv ili krši intelektualnu svojinu bilo koje stranke ili ove uslove usluge.

Slažete se da vaši komentari neće kršiti bilo koje pravo bilo koje treće strane, uključujući autorsko pravo, zaštitni znak, privatnost, ličnost ili drugo lično ili pravo vlasništva. Dalje se slažete da vaši komentari neće sadržati klevetnički ili na drugi način nezakoniti,
uvredljivi ili opsceni materijal ili sadržati bilo koji računarski virus ili drugi malver koji bi na bilo koji način utjecao na rad Službe ili bilo koje povezane veb stranice. Ne smete koristiti lažnu e-mail adresu, pretvarati se da ste neko drugi osim sebe ili na bilo koji drugi način dovodite u zabludu nas ili treće strane u vezi sa poreklo bilo kakvih komentara. Vi ste isključivo odgovorni za sve komentare koje ste napravili i njihovu tačnost. Mi ne preuzima nikakvu odgovornost i ne preuzima nikakvu odgovornost za komentare koje ste postavili vi ili bilo koja treća strana.

DEO 11 – LIČNE INFORMACIJE

Vaše podnošenje ličnih podataka preko prodavnice uređuje se našom Politikom privatnosti. Da biste videli našu Pravila o privatnosti kliknite ovde.

DEO 12 – GREŠKE I PROPUSTI

Povremeno mogu biti informacije na našem sajtu ili u Službi koja sadrži tipografske greške, netačnosti ili propuste koji mogu biti povezani sa opisima proizvoda, cenama, promocijama, ponudama, troškovima isporuke proizvoda, vremenom tranzita i dostupnošću. Zadržavamo pravo ispravljanja bilo kakvih grešaka, netačnosti ili propusta i promene ili ažuriranja informacija.
Mi ne preduzimamo nikakvu obavezu da ažuriramo, dopunjavamo ili pojasnimo informacije u Službi ili na bilo kojoj povezanoj veb lokaciji, uključujući bez ograničenja, informacije o cenama, osim ako to ne zahteva zakon. Nije potrebno navesti datum ažuriranja ili ažuriranja koji se primenjuje u Službi ili na bilo kojoj povezani veb lokaciji, da bi se naznačilo da su svi podaci u Službi ili na bilo kojoj povezani veb lokaciji izmenjeni ili ažurirani.

DEO 13 – PREPORUČENE UPOTREBE

Pored drugih zabrana kao što je navedeno u Uslovima korišćenja usluge, zabranjeno vam je korišćenje sajta ili njegovog sadržaja za sledeće. (a) Za svaku nezakonitu svrhu. (b) Tražiti od drugih da izvrše ili učestvuju u bilo kakvim nezakonitim aktima. (c) Da krši bilo koji međunarodni, savezni, pokrajinski ili državni propis, pravila, zakone ili lokalne propise. (d) Da krši ili krši naša prava intelektualne svojine ili prava intelektualne svojine drugih. (e) Da uznemiravaju, zloupotrebljavaju, uvrede, nanose štetu, klevete, klevetu, omalovažavaju, zastrašuju ili diskriminišu na osnovu pola i seksualne orijentacije. Kao i  religije, etničke pripadnosti, rase, starosti, nacionalnog porekla ili invaliditeta. (f) Da dostavi lažne ili obmanjujuće informacije. 

(g) Da otpreme ili prenose viruse. Kao i  druge vrste zlonamernog koda. Koji će se ili može koristiti na bilo koji način koji će uticati na funkcionalnost ili rad Službe. Kao i na bilo kojoj povezanoj veb lokaciji, drugim veb stranicama ili na Internetu. (h) Prikupiti ili pratiti lične podatke drugih. (i) Spam, phish, farma, pretek, pauka, puzanje ili grebanje; (j) Za svaku opscenu ili nemoralnu svrhu. (k) Da ometa ili zaobilazi sigurnosne karakteristike Službe ili bilo koje povezane veb stranice, drugih veb lokacija ili Interneta. Zadržavamo pravo da prekinemo vašu upotrebu Službe ili bilo koje povezane veb lokacije za kršenje bilo koje zabranjene upotrebe.

DEO 14 – ODUZIMANJE GARANCIJA; OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Ne garantujemo, da će vaša upotreba naše usluge biti neprekidna, blagovremena, sigurna ili bez grešaka.
Ne garantujemo da će rezultati koji se mogu dobiti od korišćenja usluge biti tačni ili pouzdani.
Slažete se da s vremena na vreme možemo da uklonimo uslugu na neodređeno vreme ili da otkažemo uslugu u bilo koje vreme, bez obaveštenja.
Izričito se slažete da je vaša upotreba ili nemogućnost korišćenja usluge pod vašim jednim rizikom. Usluga i svi proizvodi i usluge koje vam pružamo putem usluge su (osim ako smo izričito naglasili) pružili “kao što je” i “koliko je dostupno” za vašu upotrebu, bez bilo kakvog predstavljanja, garancija ili uslova bilo koje vrste, podrazumevaju se, uključujući sve implicitne garancije ili uslove prodaje, kvalitet prodaje, pogodnost za određenu namjenu, trajnost, vlasništvo i neprekidnost.

Ni u kom slučaju Milevka Glisović PR Modni studio DONATEA, naši direktori, službenici, zaposleni, podružnici, agenti, izvođači radova, stažisti. Kao i dobavljači, provajderi usluga ili davalac licence ne budu odgovorni za bilo kakvu povredu, gubitak, potraživanje. Kao i direktne, indirektne, kaznene, posebne ili posledične štete bilo koje vrste. Uključujući i, bez ograničenja, gubitak profita, izgubljeni prihod, izgubljene uštede, gubitak podataka, troškove zamjene ili slične štete. Bilo da su zasnovane na ugovoru, deliktu (uključujući nemarnost), stroga odgovornost ili na drugi način.

Koji proizilaze iz vaše upotrebe bilo koje usluge ili bilo kog proizvoda nabavljenog korišćenjem usluge. Kao I za bilo koji drugi zahtev koji se odnosi na bilo koji način korišćenja usluge ili bilo kog proizvoda. Uključujući, ali ne ograničavajući se na greške ili propuste u bilo kom sadržaju. Kao i bilo koji gubitak ili štetu bilo koje vrste koja je nastala kao posledica korišćenja usluge ili bilo kog sadržaja (ili proizvoda) postavljenog, prenetog. Kao I na drugi način dostupan preko usluge, čak i ako su upoznati sa njihovom mogućnošću. Zbog toga što neke države ili jurisdikcije ne dozvoljavaju isključivanje ili ograničenje odgovornosti za naknadnu ili slučajnu štetu, u takvim državama ili jurisdikcijama, naša odgovornost će biti ograničena na maksimalni stepen dozvoljen zakonom.

DEO 15 – OBEŠTEĆENJE

Slažete se da nadoknadite, branite i ne oštetite Milevka Glišović PR Fashion Studio DONATEA naše prodajne saradnike, partneri, službenici, direktori, agenti, izvođači, davalac licence, pružatelji usluga, podizvođači, dobavljači, pripravnici i zaposleni ili potražnja, razumne troškove advokata koji su nastale od bilo koje treće strane zbog ili zbog vašeg kršenja ovih uslova usluge ili dokumenata koje oni uključuju sa vašom referencom ili vašim kršenjem bilo kog zakona ili prava trećih lica.

DEO 16 – Ništavnost

U slučaju da se utvrđuje da je bilo koja odredba ovih Uslova usluge nezakonita, poništena ili neizvršiva, takva odredba će ipak biti primjenjiva u najvećoj mjeri dozvoljenoj važećim zakonom, a neizvjestivi dio će se smatrati isključenim iz ovih Uslova korišćenja, takva odluka neće uticati na važnost i primjenjivost drugih preostalih odredbi.

DEO 17 – PRESTANAK

Obaveze i odgovornosti stranaka koji su nastali pre datuma raskida važe i nakon raskida ovog ugovora za sve namene. Ovi uslovi korišćenja su efektivni osim ako i dok ih ne prekinete ili vi ili mi. U bilo kom trenutku možete da prekinete ove uslove korišćenja jednostavno kada prestanete da koristite našu veb lokaciju. Ako u našoj jednoj presudi ne uspete ili sumnjamo da ste propustili da poštujete bilo koji rok ili odredbu ovih Uslova korišćenja, mi takođe možemo raskinuti ovaj ugovor u bilo koje vreme bez prethodne najave i vi ćete ostati odgovorni za sve iznose do i uključujući datum prestanka; i / ili shodno tome može vam uskratiti pristup našim uslugama (ili bilo kom njegovom delu).

DEO 18 – CELI UGOVOR

Neuspeh da izvršimo bilo koje pravo ili odredbu ovih Uslova korišćenja ne predstavljaju odricanje od takvog prava ili odredaba.
Ovi uslovi korišćenja predstavljaju celokupni sporazum i razumevanje između vas i nas. Njima regulišemo vašu upotrebu sajta, zamenjujući sve sporazume, komunikacije i predloge, bilo usmeno ili pismeno, između vas i nas. (Uključujući, bez ograničenja na, bilo koje prethodne verzije Uslova korišćenja usluge).
Svaka nejasnoća u tumačenju ovih Uslova usluge neće se tumačiti protiv strane koja je izradila nacrt.

DEO 19 – Važeći zakon

Ovi uslovi korišćenja i svi posebni sporazumi kojima vam pružamo Usluge će biti uređeni i tumačeni u skladu sa zakonima republike Srbije.

DEO 20 – PROMENE USLOVA SERVISA

Možete pregledati najnoviju verziju Uslova usluge u bilo kom trenutku na ovoj stranici.
Zadržavamo pravo, po sopstvenom nahođenju, da ažuriramo, promenimo ili zamenimo bilo koji deo ovih Uslova korišćenja servisa tako što objavljujemo ispravke i promene na našoj veb lokaciji. Vi ste dužni da periodično provjeravate našu veb stranicu za promjene. Ako nastavite da koristite sajt i posle bilo kojih izmena smatraćemo da se slažete za promenama.

ODELJAK 21 – KONTAKT INFORMACIJE

Pitanja o Uslovima korišćenja trebaju biti poslata nama na office@donateafashion.rs