Pravila o povraćaju

Pravila o povraćaju – Naša pravila o povraćaju vam daju garanciju za period od 14 dana. Ako je od vašeg datuma isporuke prošlo 14 dana, na žalost ne možemo vam ponuditi povraćaj ili zamenu. Da bi vaš povraćaj bio prihvaćen, potrebno je da vratite proizvod u istom stanju u kom ste ga primili. Takođe mora biti u originalnoj ambalaži, I morate posedovati račun/fakturu kao dokaz o kupovini.

Da bi pokrenuli postupak povraćaja, neophodno je da nas kontaktirate na mail office@donateafashion.rs kako bi vam prosledili formilar o raskidu.

Prodajne stavke – Možete vratiti samo proizvode redovne cene, nažalost, ne možete refundirati proizvode koji su na sniženju.

Zamena – Ukoliko želite da vaš proizvod zanenite sa drugim, neophodno je da budu iste vrednosti. Pošaljite nam e-mail na office@donateafashion.rs. Troškove poštarine prilikom zamene snosi kupac.

Dostava – Da biste vratili svoj proizvod, pošaljite svoj proizvod na: Milevka Glišović PR Modni Studio DONATEA Trg Politike 7/18 11000 Beograd, Srbija. Vi ćete biti odgovorni za plaćanje sopstvenih troškova isporuke za vraćanje vašeg predmeta. Troškovi isporuke su nepovratni. Prilikom povraćaja paketa dužni ste da proizvod obezbedite na isti način kao kod prijema, tj. da se ne ošteti u transportu.

Bliža objašnjenja

Ukoliko ste dobili pogrešan proizvod, ili oštećen proizvod molimo vas da nas kontaktirate za utvrćivanje nedostataka. Ukoliko je greška na proizvodu proistekla iz naše proizvodnje, svi troškovi će vam biti nadoknadjeni. Takodje, ukoliko ste dobili pogrešan proizvod našom krivicom, troškove zamene (poštarine) snosimo mi.

Ukoliko ste napravili oštećenje na proizvodu svojim korišćenjem I neadekvatnim rukovanjem, ili ukoliko su oštećenja nastala u transportu, nažalost ne radimo povraćaj. Vi ste dužni da prilikom preuzimanja paketa od poštara ili kurira vizualno utvrdite da li na paketu postoje vidljivi tragovi oštećenja. Ukoliko primetite vidljive tragove oštećenja, savetujemo vam da paket ne preuzimate.

Refundacija – Nakon realizacije svih potrebnih koraka prilikom povraćaja, i nakon utvrdjivanja tj prihvatanja povraćaja, isplata novčanih sredstva će se obaviti u periodu od 15 do, i ne kasnije od, 30 dana.