Česta pitanja

Na ovoj stranici možete videti odgovore na česta pitanja. Ako ne pronađete odgovor na vaša pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila i dobićete odgovor u roku od 24 sata.

Kako se poručuje?

Poručivanje se obavlja tako što:

  • Izaberete proizvod/e koje želite da kupite I dodate u korpu
  • Nastavite sa plaćanje tako što kliknete na označeno dugme ili odete na stranicu ,,Plaćanje,,
  • Na stranici ,,Plaćanje,, unesete neophodne podatke za dostavu I izaberete način plaćanja I dostave
  • Označite da ste procitali I pročitate naše uslove korišćenja 
  • Završite porudzbenicu klikom  na dugme – Poručiti –

Kako se vrši plaćanje?

Za sada je plaćanje moguće na sledeći način:

– Direktna uplata na naš račun. Direktnu uplatu na naš račun možete da obavite putem E-bankinga/M-bankinga, ili uplatom na šalteru pošte ili banke.

– Plaćanje pouzećem. Plaćanje vršite poštaru (ili našem kuriru) u momentu kada dobijete poručen paket.

Na sajtu se trenutno ne koristi sistem naplate putem kreditnih kartica, te stoga ne ulazimo u direktan kontakt sa vašim podacima na kartici. Oba načina plaćanja trenutno dostupna na ovom sajtu se obavljaju van nase veb adrese.

Šta da radim ako sam pogrešno poručio/la?

Ako ste poručili više proizvoda nego što ste hteli, ili ste ostavii pogrešne podatke, ili ste se predomislili za odabrani način plaćanja, kontaktirajte nas na office@donateafashion.rs a  da ispravimo vašu porudzbenicu, i pošaljemo vam ispravku.

Mogu li da kupim preko facebook stranice, imam loših iskustva sa ostavljanjem kartice na internetu?

Ako vam je lakše možete da obavite poručivanje preko naše Fb stranice Must love @ccessories ili Donatea Fashion Serbia. Podatake koje ostavljate na sajtu prilikom kupovine su neophodni podaci za dostavu, isti oni podaci koje bi ostavili i preko facebook stranice + mail,  na koji se šalje faktura I naši podaci za uplatu ako se odlucite za direktno plaćanje. Znači isto kao i na Fb stranici, samo lepo složeno u formi.

Česta pitanja u vezi proizvoda

Od čega je moja narukvica (šal, torba) napravljena?

Svaki proizvod ima detaljan opis sirovinskog sastava na stranici proizvoda u prodavnici.

Mogu li naručiti narukvicu u različitim veličinama?

Da, sve narukvice su proizvedene u jednoj veličini i mogu se individualno prilagoditi od 16 cm do 18 cm zapremine, ali ako imate izuzetno mali zglob, ili vam je obim zgloba veći od 18 cm kontaktirajte nas na office@donateafashion.rs

Da li mogu naručiti narukvicu kojoj se svaki red kopča pojedinačno?

Ne, u ovom trenutku mi samo prilagođavamo promene na našim modelima sa slike (promene poput boje, privesaka, druge vrste redova u modelu, ali mi ne radimo kompletan novi model po zahtevu)

Mogu li nešto promeniti na narukvicama koje želim?

Da, radimo promene na našim modelima.

Mogu li nešto promeniti na šalu ili torbi?

Ne, za sada mi samo radimo promene za narukvice.

Mogu li naručiti narukvicu kada nije dostupna?

Da, ali samo sa promenama elemenata koji više nisu dostupni, za više informacija kontaktirajte nas.

Da li proizvodi izgledaju isto kao u e-prodavnici?

Trudimo se da prikažemo proizvode na najbolji mogući način, ali ne možemo da garantujemo da izgledaju isto kao I uživo. Pre svega zbog toga što je moguće da na različitim računarima, proizvodi projektuju drugačije boje.

Česta pitanja u vezi održavanja

Kako da održavam svoj proizvod?

Svaki proizvod ima u delu za opis, detaljan opis kako da održavate vaš proizvod na najbolji mogući način.

Mogu li nositi narukvicu dok se kupam?

Ne, naše narukvice nisu vodootporne. Preporučujemo da uklonite narukvice pre kupanja / tuširanja. Najbolje je da ne odnesete kupatilo ili tuš, jer velika vlažnost promoviše moguću oksidaciju.

Šta da radim ako isflekam šal?

Čim vidite da imate fleku na šalu, brzo je isperite mlakom vodom, zatim ga potopite u mlaku vodu sa vrlo malo omekšivača. Nežno iscedite višak vode, posle ispiranja. Šal mozete da okačite da visi dok se suši, ili ga možete položiti prilikom sušenja. Ukoliko je položen neće promeniti izgled. Ukoliko želite da šal bude duži, postavite ga da visi dok se suši.

Isporuka i povraćaj

Koliko dugo traje dok ne dobijem svoj naručeni proizvod?

Svi proizvodi iz naše e-prodavnice su na stanju. Ako obavite vašu porudzbinu pre 12 h biće poslata istog dana, I sledećeg dana vam stiže. Ako poručite proizvod posle 12 h moguće je da će biti poslato istog dana, ali ne garantujemo.

U kojim zemljama isporučujete?

Sa sajta www.donateafashion.rs isporuka se vrši samo na teritoriji Srbije. Ukoliko želite da kupite naše proizvode, a niste na teritoriji Srbije posetite sajt www.donateafashion.com

Mogu li da navedem drugu adresu isporuke?

Da, sve dok je adresa na teritoriji Srbije. Ovu opciju imate u delu za plaćanje.

Šta da radim ako je narukvica prekinuta?

Molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte kako bismo razjasnili sve mogućnosti.

Šta ako mi se ne sviđa moj proizvod?

U roku od 14 dana od datuma isporuke imate pravo na povraćaj. Prvo nas kontaktirajte da vam pošaljemo formular za raskid. Nakon toga jednostavno vratite proizvod neiskorišćen u originalnom paketu zajedno sa dostavljenom fakturom. Biće nam drago da dobijemo kratke informacije o tome zašto nam vraćate robu.

Koliko dugo imam prava na povraćaj?

Imate 14 dana pravo na povraćaj.

Kako da vratim paket?

Artikle vratiti u originalnom pakovanju, obezbedjene na isti način kako ste ih primili, da se ne bi oštetili u transportu. Obavezno uz paket pošaljite I fakturu kao dokaz o kupovini. Troškove isporuke snosi kupac.

Kuponi

Kako se dobija kupon?

Prodavnica ima organizovan sistem kupona I postoji nekoliko različitih vrsta. Kupone mozete videte na nekoj od naših socijalnih mreža ili na sajtu. Dobija se posle uspešno realizovane kupovine. Ili iskoristiti kupon nekog vašeg prijatelja koji je kupovao kod nas.

Kuponi sa sajta (socijalnih mreža) su najavljeni preko našeg bloga I sve o njima je objašnjeno u tekstu. Ovde se formiraju promotivni I poklon kuponi.

Kupon koji dobijate nakon uspešno realizovane kupovine.

Ovaj kupon će vam biti poslat na mail nakon uspešno realizovane kupovine.  Ovaj kupon iznosi -10% sniženja.

Mozete da koristiti neograniceni broj puta, deliti sa prijateljima itd. Kupon kod se ne moze kombinovati sa drugim kuponima, i generalno ne vazi za vec snizene proizvode, osim ako nije u toku takva vrsta akcije. 

Besplatna dostava

Zone?

Na slici su zaokruzene zone na kojima mi vrsimo isporuku u periodu kada vama odgovara. Isporuka moze da se obavlja svakim radnim danom i vikendom, stim da zbog obima posla pretezno izbegavamo da isporuku obavljamo ponedeljkom. 

Nemate dodatnih placanja kada mi vrsimo isporuku.

Ako se nalazite na granici posaljite nam poruku na mail office@donateafashion.rs da vam ipak potvrdimo da li ste u nasem reonu ili ne.

Isporuku obavljamo peske/autobusom ili biciklom i zbog toga ne isporucujemo u delove grada u kojima ne mozemo lako da se snadjemo (ako je mnogo udaljemo od autobuske stanice, ako je naselje(ovo se pre svega odnosi na mesta sa dosta kucica lutalica, na mesta sa pretezno kucama) zbog nemogucnosti da se snadjemo u tom kraju.) 

Na slici nije obuhvaceno Mirjevo, ali ako ste iz tog dela ipak nam posaljite poruku da vidimo da li je moguca besplatna dostava.

Hvala vam na razumevanju.